Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/idhnakthi-i-%c3%abmb%c3%abl
"Idhnakthi i ëmbël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Idhnakthi i ëmbël

EMRI LATINISHT
Solanum dulcamara

Emërtime të tjera
idhnaq, koralë e gjarpërit

Fotografia
SOLANUM DULCAMARA – SANT JUST – IB-729 (Dolçamara) by Isidre blanc – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:SOLANUM_DULCAMARA_-_SANT_JUST_-_IB-729_(Dol%C3%A7amara).JPG#/media/File:SOLANUM_DULCAMARA_-_SANT_JUST_-_IB-729_(Dol%C3%A7amara).JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/idhnakthi-i-%c3%abmb%c3%abl
"Idhnakthi i ëmbël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016