Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abnusja-e-formuar
"Gjuhënusja e formuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuhënusja e formuar

EMRI LATINISHT
Delphinium consolida

Emërtime të tjera

Fotografia
By H. Zell (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abnusja-e-formuar
"Gjuhënusja e formuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016