Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjembardhi
"Gjembardhi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjembardhi

EMRI LATINISHT
Eryngium campestre

Emërtime të tjera
murrizi

Fotografia
ERYNGIUM CAMPESTRE – AGUDA – IB-207 (Panical) by Isidre blanc – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:ERYNGIUM_CAMPESTRE_-_AGUDA_-_IB-207_(Panical).JPG#/media/File:ERYNGIUM_CAMPESTRE_-_AGUDA_-_IB-207_(Panical).JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjembardhi
"Gjembardhi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016