Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fshikakuqja
"Fshikakuqja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Fshikakuqja

EMRI LATINISHT
Physalis alkekengi

Emërtime të tjera
domatja e egër, shikëkuqe, piperkë e egër, bar i të kuqit të madh

Fotografia
Physalis alkekengi 005 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Physalis_alkekengi_005.JPG#/media/File:Physalis_alkekengi_005.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fshikakuqja
"Fshikakuqja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016