Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-gcsypavod%c3%abgco
"Flutura “sypavodë”," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura “sypavodë”

EMRI LATINISHT

Saturnia pavonia

Emërtime të tjera

Fotografia
08 Saturnia Pavonia femelle 1991 by jean-pierre Hamon – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:08_Saturnia_Pavonia_femelle_1991.jpg#/media/File:08_Saturnia_Pavonia_femelle_1991.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-gcsypavod%c3%abgco
"Flutura “sypavodë”," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016