Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/eukalipti
"Eukalipti," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Eukalipti

EMRI LATINISHT
Eucalyptus globulus

Emërtime të tjera

Fotografia
Starr 031214-0076 Eucalyptus globulus by Forest & Kim Starr. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Starr_031214-0076_Eucalyptus_globulus.jpg#/media/File:Starr_031214-0076_Eucalyptus_globulus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/eukalipti
"Eukalipti," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016