Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/drunakuqi
"Drunakuqi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Drunakuqi

EMRI LATINISHT
Frangula alnus

Emërtime të tjera
tulkuqi, zogël, drunakuq

Fotografia
Rhamnus frangula 02 ies by Frank Vincentz – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rhamnus_frangula_02_ies.jpg#/media/File:Rhamnus_frangula_02_ies.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/drunakuqi
"Drunakuqi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016