Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/d%c3%abllinja
"Dëllinja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Dëllinja

EMRI LATINISHT
Juniperus communis

Emërtime të tjera
gëlli, dëlli e egër, dullinjë, dullinjë e butë, glli

Fotografia
JUNIPERUS COMMUNIS – BÒFIA – IB-570 (Ginebre) by Isidre blanc – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:JUNIPERUS_COMMUNIS_-_B%C3%92FIA_-_IB-570_(Ginebre).JPG#/media/File:JUNIPERUS_COMMUNIS_-_B%C3%92FIA_-_IB-570_(Ginebre).JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/d%c3%abllinja
"Dëllinja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016