Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/cnuku
"Cnuku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Cnuku

EMRI LATINISHT
Cnicus benedictus

Emërtime të tjera
cnuk i uruar, gjëmb

Fotografia
Cnicus benedictus 002 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cnicus_benedictus_002.JPG#/media/File:Cnicus_benedictus_002.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/cnuku
"Cnuku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016