Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i-pes%c3%abpik%c3%absh
"Buzoçi pesëpikësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Buzoçi pesëpikësh

EMRI LATINISHT

Symphodus roissali

Emërtime të tjera
buzoçi i zi

Fotografia
Symphodus roissali Rab by Roberto Pillon – http://www.fishbase.de/Photos/ThumbnailsSummary.php?ID=1709#. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Symphodus_roissali_Rab.JPG#/media/File:Symphodus_roissali_Rab.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i-pes%c3%abpik%c3%absh
"Buzoçi pesëpikësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016