Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bishtkuqi-i-mureve
"Bishtkuqi i mureve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bishtkuqi i mureve

EMRI LATINISHT

Phoenicurus phoenicurus

Emërtime të tjera

Fotografia
Phoenicurus phoenicurus male(ThKraft) by Thomas Kraft (ThKraft) – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Phoenicurus_phoenicurus_male(ThKraft).jpg#/media/File:Phoenicurus_phoenicurus_male(ThKraft).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bishtkuqi-i-mureve
"Bishtkuqi i mureve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016