Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bargjaku-shelgore
"Bargjaku shelgore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bargjaku shelgore

EMRI LATINISHT
Lythrum salicaria

Emërtime të tjera
bar shelgu, bargjak, lapdele

Fotografia
Water’s Edge by Duncan Harris – Flickr: Water’s Edge. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Water%27s_Edge.jpg#/media/File:Water%27s_Edge.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bargjaku-shelgore
"Bargjaku shelgore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016