Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-pleshti
"Bar pleshti," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bar pleshti

EMRI LATINISHT
Chrysanthemum cinerariifolium

Emërtime të tjera
piretër

Fotografia
Tanacetum cinerariifolium1 by KENPEI – KENPEI’s photo. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tanacetum_cinerariifolium1.jpg#/media/File:Tanacetum_cinerariifolium1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-pleshti
"Bar pleshti," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016