Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-nd%c3%abrgishte
"Bar ndërgishte," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bar ndërgishte

EMRI LATINISHT
Potentilla reptans

Emërtime të tjera
pesëfletësh, potentilë

Fotografia
Wiese mit gelber Blüte by 4028mdk09 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wiese_mit_gelber_Bl%C3%BCte.JPG#/media/File:Wiese_mit_gelber_Bl%C3%BCte.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-nd%c3%abrgishte
"Bar ndërgishte," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016