Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-daci
"Bar daci," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bar daci

EMRI LATINISHT
Teucrium marum

Emërtime të tjera
bar mace

Fotografia
Teucrium marum 001 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Teucrium_marum_001.JPG#/media/File:Teucrium_marum_001.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bar-daci
"Bar daci," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016