Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/anemona
"Anemona," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Anemona

EMRI LATINISHT
Anemone pulsatilla

Emërtime të tjera

Fotografia
Anemone-pulsatilla-1720 by Mars 2002 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Anemone-pulsatilla-1720.jpg#/media/File:Anemone-pulsatilla-1720.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/anemona
"Anemona," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016