Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/anagali-i-arave
"Anagali i arave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Anagali i arave

EMRI LATINISHT
Anagallis arvensis

Emërtime të tjera
bar capoi, bar pa emër

Fotografia
Anagallis arvensis by Lucarelli – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Anagallis_arvensis.JPG#/media/File:Anagallis_arvensis.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/anagali-i-arave
"Anagali i arave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016