Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/aguli%c3%a7ja-e-ul%c3%abt
"Aguliçja e ulët," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016Aguliçja e ulët
Aguliçja e ulët

EMRI LATINISHT
Primula acaulis

Emërtime të tjera

Fotografia
Primula vulgaris-1 by Karduelis – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Primula_vulgaris-1.JPG#/media/File:Primula_vulgaris-1.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/aguli%c3%a7ja-e-ul%c3%abt
"Aguliçja e ulët," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016