Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/aborotoni
"Aborotoni," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Aborotoni

EMRI LATINISHT
Artemisia abrotanum

Emërtime të tjera
bar kamfuri

Fotografia
Arquebusejardin2 by Jmn – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arquebusejardin2.JPG#/media/File:Arquebusejardin2.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/aborotoni
"Aborotoni," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016