Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/zorreca
"Zorreca," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Zorreca

EMRI LATINISHT
Potentilla tormentilla

Emërtime të tjera
potntilë e përpjetë, pesëfojë e rëndomtë

Fotografia
Potentilla erecta01 by User:Tigerente – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Potentilla_erecta01.jpg#/media/File:Potentilla_erecta01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/zorreca
"Zorreca," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016