Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/zhumbrica-kaptinore
"Zhumbrica kaptinore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Zhumbrica kaptinore

EMRI LATINISHT
Thymus capitatus

Emërtime të tjera
thrume, thimar, trumëz

Fotografia
Thymbra capitata Ghajn Tuffieha Malta 02 by Denis Barthel (talk) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Thymbra_capitata_Ghajn_Tuffieha_Malta_02.jpg#/media/File:Thymbra_capitata_Ghajn_Tuffieha_Malta_02.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/zhumbrica-kaptinore
"Zhumbrica kaptinore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016