Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/zambaku-i-ujit
"Zambaku i ujit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Zambaku i ujit

EMRI LATINISHT
Nymphaea alba

Emërtime të tjera
lëkue i bardhë, ikne nelofer, ikene e bardhë

Fotografia
Nymphaea alba 0003 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nymphaea_alba_0003.JPG#/media/File:Nymphaea_alba_0003.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/zambaku-i-ujit
"Zambaku i ujit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016