Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/zambaku-i-bardh%c3%ab
"Zambaku i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Zambaku i bardhë

EMRI LATINISHT
Lilium candidum

Emërtime të tjera

Fotografia
LILIUM CANDIDUM – LLOBERA – IB-715 (Lliri blanc) by Isidre blanc – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:LILIUM_CANDIDUM_-_LLOBERA_-_IB-715_(Lliri_blanc).JPG#/media/File:LILIUM_CANDIDUM_-_LLOBERA_-_IB-715_(Lliri_blanc).JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/zambaku-i-bardh%c3%ab
"Zambaku i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016