Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/xinxife
"Xinxife," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Xinxife

EMRI LATINISHT
Ziziphus zizyphus

Emërtime të tjera
ide

Fotografia
Ziziphus zizyphus foliage by Júlio Reis – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ziziphus_zizyphus_foliage.jpg#/media/File:Ziziphus_zizyphus_foliage.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/xinxife
"Xinxife," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016