Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/xherrokulli
"Xherrokulli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Xherrokulli

EMRI LATINISHT
Colchicum autumnale

Emërtime të tjera
boqes, kçe, bar plakash, bar tamli, lule shën Bitri, lule buçi, gaçea kokërr, boqër, lule mjeshtri, gjerrokull, xhevrrokull, xhërokull

Fotografia
Colchicum autumnale 01 by Lestat (Jan Mehlich) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Colchicum_autumnale_01.JPG#/media/File:Colchicum_autumnale_01.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/xherrokulli
"Xherrokulli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016