Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/xhenxhefili
"Xhenxhefili," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Xhenxhefili

EMRI LATINISHT
Zingiber officinale

Emërtime të tjera

Fotografia
Zingiber officinale by Dalgial – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Zingiber_officinale.JPG#/media/File:Zingiber_officinale.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/xhenxhefili
"Xhenxhefili," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016