Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/xerxelja-gnidium
"Xerxelja gnidium," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Xerxelja gnidium

EMRI LATINISHT
Daphne gnidium

Emërtime të tjera
hollokuq, kafsë, kapsë

Fotografia
Daphne gnidium1. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Daphne_gnidium1.jpg#/media/File:Daphne_gnidium1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/xerxelja-gnidium
"Xerxelja gnidium," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016