Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/xana
"Xana," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Xana

EMRI LATINISHT
Spartium junceum

Emërtime të tjera
gjineshtër, ngjyruese, xanë, gjishtër, shqinde, shqin, sqinde, shqinde, gushtericë, xinë, xerxelja

Fotografia
Spartium junceum4 by A. Barra – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spartium_junceum4.jpg#/media/File:Spartium_junceum4.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/xana
"Xana," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016