Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/vidhi
"Vidhi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Vidhi

EMRI LATINISHT
Ulmus minor

Emërtime të tjera

Fotografia
Blismes elm 2007 by Eric Collin.Original uploader was Ptelea at en.wikipedia – Transferred from en.wikipedia(Original text : Eric Collin, Cemagref). Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Blismes_elm_2007.jpg#/media/File:Blismes_elm_2007.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/vidhi
"Vidhi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016