Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/veshtulla
"Veshtulla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Veshtulla

EMRI LATINISHT
Viscum album

Emërtime të tjera
dishëll, eshell, mihnjë, nemë, veshk, veshtull

Fotografia
Viscum album 002 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Viscum_album_002.JPG#/media/File:Viscum_album_002.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/veshtulla
"Veshtulla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016