Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/verri-i-bardh%c3%ab
"Verri i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Verri i bardhë

EMRI LATINISHT
Alnus incana

Emërtime të tjera

Fotografia
By Vassil (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/verri-i-bardh%c3%ab
"Verri i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016