Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ushojza-pa-k%c3%abrcell
"Ushojza pa kërcell," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ushojza pa kërcell

EMRI LATINISHT
Carlina acaulis

Emërtime të tjera
roshetkë, qumështore

Fotografia
Carlina acaulis Prague 2011 1 by Karelj – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Carlina_acaulis_Prague_2011_1.jpg#/media/File:Carlina_acaulis_Prague_2011_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ushojza-pa-k%c3%abrcell
"Ushojza pa kërcell," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016