Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ulliri
"Ulliri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ulliri

EMRI LATINISHT
Olea europaea

Emërtime të tjera

Fotografia
Olea europaea 002 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Olea_europaea_002.JPG#/media/File:Olea_europaea_002.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ulliri
"Ulliri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016