Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/thekra
"Thekra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Thekra

EMRI LATINISHT
Secale cereale

Emërtime të tjera

Fotografia
Rogge aar Secale cereale. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rogge_aar_Secale_cereale.jpg#/media/File:Rogge_aar_Secale_cereale.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/thekra
"Thekra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016