Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/tharb%c3%abtusha
"Tharbëtusha," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Tharbëtusha

EMRI LATINISHT
Oxalis acetosella

Emërtime të tjera
tharbëtusha e thertimtë, tharbëticë, sullupjesë

Fotografia
Oxalis acetosella LC0190 by Jörg Hempel – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 de via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Oxalis_acetosella_LC0190.jpg#/media/File:Oxalis_acetosella_LC0190.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/tharb%c3%abtusha
"Tharbëtusha," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016