Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/thana
"Thana," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Thana

EMRI LATINISHT
Cornus mas

Emërtime të tjera
thanë e butë, thanë e kuqe, sharrëkuqe

Fotografia
Cornus mas sl2 by Stefan.lefnaer – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cornus_mas_sl2.jpg#/media/File:Cornus_mas_sl2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/thana
"Thana," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016