Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/t%c3%abrfili-i-ujit
"Tërfili i ujit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Tërfili i ujit

EMRI LATINISHT
Menyanthes trifoliata

Emërtime të tjera

Fotografia
Menyanthes trifoliata1 by I, KENPEI. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Menyanthes_trifoliata1.jpg#/media/File:Menyanthes_trifoliata1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/t%c3%abrfili-i-ujit
"Tërfili i ujit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016