Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/t%c3%abrfili
"Tërfili," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Tërfili

EMRI LATINISHT
Trifolium pratense

Emërtime të tjera
tërfiti i livadhit, tërfoja, derhelinë, detetinë

Fotografia
Trifolium pratense 0.2 R by Rob Hille – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Trifolium_pratense_0.2_R.jpg#/media/File:Trifolium_pratense_0.2_R.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/t%c3%abrfili
"Tërfili," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016