Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/sumbullarja
"Sumbullarja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Sumbullarja

EMRI LATINISHT
Humulus Lupulus

Emërtime të tjera
këmpate, kurpën e egër, kulth, dhiagër

Fotografia
Cascadehopsinthesun by michaelstyne – Flickr. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cascadehopsinthesun.jpg#/media/File:Cascadehopsinthesun.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/sumbullarja
"Sumbullarja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016