Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/spineri
"Spineri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Spineri

EMRI LATINISHT
Aconitum napellus

Emërtime të tjera
akoniti

Fotografia
Aconitum-napellus 4435 by Rüdiger at the German language Wikipedia. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aconitum-napellus_4435.jpg#/media/File:Aconitum-napellus_4435.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/spineri
"Spineri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016