Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/skolopendra-e-r%c3%abndomt%c3%ab
"Skolopendra e rëndomtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Skolopendra e rëndomtë

EMRI LATINISHT
Scolopendrium vulgare

Emërtime të tjera

Fotografia
By Liné1 Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://it.wikipedia.org/wiki/File:Phyllitis_scolopendrium_subsp._scolopendrium_01_by_Line1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/skolopendra-e-r%c3%abndomt%c3%ab
"Skolopendra e rëndomtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016