Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/sinapi-i-zi
"Sinapi i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Sinapi i zi

EMRI LATINISHT
Brassica nigra

Emërtime të tjera
djegëz, lakra djegëse, lakra e kuqe

Fotografia
Brassica nigra feuilles by Pancrat – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Brassica_nigra_feuilles.JPG#/media/File:Brassica_nigra_feuilles.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/sinapi-i-zi
"Sinapi i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016