Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shtraperi
"Shtraperi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shtraperi

EMRI LATINISHT
Capsella bursa-pastoris

Emërtime të tjera
qesja e bariut, torba e bariutdue s’due, qarkës, shtarpa, lule kacimade

Fotografia
CAPSELLA BURSA-PASTORIS – AGUDA – IB-076 (Bossa de pastor) by Isidre blanc – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:CAPSELLA_BURSA-PASTORIS_-_AGUDA_-_IB-076_(Bossa_de_pastor).JPG#/media/File:CAPSELLA_BURSA-PASTORIS_-_AGUDA_-_IB-076_(Bossa_de_pastor).JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shtraperi
"Shtraperi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016