Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shtogu
"Shtogu," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shtogu

EMRI LATINISHT
Sambucus nigra

Emërtime të tjera

Fotografia
Бозел (1) by Tashkoskim – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%91%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D0%BB_(1).JPG#/media/File:%D0%91%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D0%BB_(1).JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shtogu
"Shtogu," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016