Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shtara
"Shtara," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shtara

EMRI LATINISHT
Veratrum album

Emërtime të tjera
shtarë e bardhë, shtergonje

Fotografia
By Qwert1234 (Qwert1234’s file) [Public domain], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shtara
"Shtara," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016