Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shtalpra
"Shtalpra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shtalpra

EMRI LATINISHT
Periploca graeca

Emërtime të tjera
shtalbës i butë, shtalbëz

Fotografia
Periploca graeca by Lucarelli – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Periploca_graeca.JPG#/media/File:Periploca_graeca.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shtalpra
"Shtalpra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016