Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/sht%c3%abrmeni
"Shtërmeni," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shtërmeni

EMRI LATINISHT
Satureja montana

Emërtime të tjera
kraskë, shtermen, trumzë, trumza blete, vjersker

Fotografia
By Ghislain118 (AD) http://www.fleurs-des-montagnes.net (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/sht%c3%abrmeni
"Shtërmeni," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016