Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shqemja
"Shqemja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shqemja

EMRI LATINISHT
Rhus coriaria

Emërtime të tjera
shjeme, shqeme, shtjemëz, dru tabaku, sumak, vershë

Fotografia
Sommacco by Dedda71 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sommacco.jpg#/media/File:Sommacco.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shqemja
"Shqemja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016