Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shpatorja-gjermane
"Shpatorja gjermane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shpatorja gjermane

EMRI LATINISHT
Iris germanica

Emërtime të tjera
shpatore

Fotografia
Leutratal-Iris-X-1310 by Mars 2002 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Leutratal-Iris-X-1310.jpg#/media/File:Leutratal-Iris-X-1310.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shpatorja-gjermane
"Shpatorja gjermane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016