Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shkoza-e-bardh%c3%ab
"Shkoza e bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shkoza e bardhë

EMRI LATINISHT
Carpinus betulus

Emërtime të tjera
crilë, shkozë e eger, shkozëlarme

Fotografia
Carpinus-betulus-Rothemuehl-08-07-2009 014 by Botaurus – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Carpinus-betulus-Rothemuehl-08-07-2009_014.jpg#/media/File:Carpinus-betulus-Rothemuehl-08-07-2009_014.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shkoza-e-bardh%c3%ab
"Shkoza e bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016